keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Päivät 6 ja 7

Tässä sitä sitten yritetään muistella, mitä viime viikolla tapahtui, kun niin vain jäi viikkopäiväkirja kesken, ylläri..
Kuudes päivä vietettiin pihatöissä. Minun vanhempani tulivat auttamaan, mummu lähinnä lapsenvahdiksi ja pappa taas miehen avuksi harventamaan melkeinpä koko pihaa varjostavaa vaahteraa ja leikkaamaan pensas aitaa.
Poitsu oli into piukeana katsomassa sahan ja pensasleikkurin käyttöä. Oma pieni lelusaha kelpasi hetken, mutta siitähän riemu pääsi valloilleen, kun sai kokeilla oikeaa pensasleikkuria! Voi meidän pientä, työkalut joka lähtöön ovat kyllä tällä hetkellä ehdottomia suosikkeja!
Illalla Poitsu pääsi vielä haravoimaan ihkauudella pikkuharavallaan :).


Viikkopäiväkirjan viimeisenä päivänä lähdin itse aamulla keskustaan jumppaan ja mies tuli aamupäivällä perässä, kunhan oli ensin vienyt Poitsun hoitoon siskolleni. Vietettiin miehen kanssa rentoa iltapäivää syöden ja kaupungilla kierrellen. Sillä aikaa Poitsu vietti laatuaikaa (ällö sana, oikeesti!) tätinsä ja serkkujensa kanssa. Kuinka monesti ollaankaan miehen kanssa puhuttu, kuinka arvokas juttu serkut Poitsulle ovatkaan! Onneksi meidän pikkuista on siunattu monella, lähellä asuvalla serkulla, joten jos vaikka kävisikin niin, ettei meille enää tulisi lapsia, tulee Poitsulla aina olemaan läheisiä ympärillään <3.


Ai niin, illat rauhoittui ainakin hetkeksi, kun laitettiin Poitsulle taas unipussi..  ;) Vielä ei ole oppinut kiipeämään pinniksestä se päällään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti