maanantai 15. syyskuuta 2014

Takapakkia

Joopa joo, eipä olisi taas yhtään pitänyt tuuletella, kuinka kesän toimenpiteet on nyt takanapäin ja edessä vihdoin ivf-hoidot.
Sydänleikkauksen kylkiäisinä alkoikin tulla jo nuoruudessa (samaisen leikkauksen jälkeen) koettuja oireita ja pitkällisten tutkimusten seurauksena diagnosoitiin pari pientä laskimotukosta. Hoitona ihon alle pistettävä mini-hepariini, Klexane, jonka tehtävänä on ohentaa verta ja vähitellen liuottaa tukosta pois. Pisteenä i:in päälle suolainen hinta, Kela-korvauksen jälkeen 270e/kk..


Jos jotain tietää hormonihoidoista, tietää myös, että hormonit itsessään lisäävät trombiriskiä paksuntamalla verta. Lisäksi punktion aikaan ei ole turvallista olla verenohentaja käytössä, ettei aiheudu verenvuotoriskiä. Jeba jee, näillä mennään tällä hetkellä. Hoidot jäissä, kuka tietää kuinka kauan.


Muutamaa heikkoa hetkeä lukuunottamatta fiilis on kuitenkin hyvä. Elämä on, aina ei asiat mee niin kuin toivoisi. Tärkeintä kuitenkin, että meillä on Poitsu <3. Eikä sekään haittaa, että kaveri pitää meidät täystyöllistettyinä, eikä aikaa murehtimiselle jää läheskään niin paljon kuin aikoinaan pojan ollessa vasta toiveissa!


Opiskelut alkoivat viime viikolla, niistä myöhemmin toisella kerralla.


Joulutori/fiilistelymatka Müncheniin ja Alpeille varattiin juuri, jee!


Loppuviikoksi suuntaamme mökille ja sukulaisiin, tavoitteena saada vähän puolukoitakin poimittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti