maanantai 29. syyskuuta 2014

Osat kolme ja neljä

Yllättäen tämä(kin) prokkis on osoittautunut haastavaksi, enkä eilen millään jaksanut raportoida päivän tapahtumista.

Lähdettiin aamulla Poitsun kanssa brunssille ystävän luo. Oltiinkin pitkästä aikaa lapsivapaassa asunnossa, yllättävän pienillä vahingoilla kuitenkin selvittiin. Mitä nyt yksi koristekukka meni rikko ja toisen sukan Poitsu onnistui heittämään alas lasitetulta parvekkeelta. Olihan siinä lasin ja lattian välissä pari senttiä.. Parveke ja sähköpora olivatkin paikan hitit ja pari tuntia meni kivasti.

Päikkärit olivat jäädä kokonaan välistä, kun palattiin niin myöhään brunssilta. Tunnin pyörimisen jälkeen siirsin pojan pinniksestä rattaisiin ja muutaman minuutin lenkkeilyn jälkeen olikin jo unessa.

Päivään mahtui vielä ulkoilua ja saunomista (löylykauhalla leikkimistä, löylyjen heittämistä, saunan ikkunasta roikkumista).

Tänään aloitettiin päivä kerholla ja siellä meno olikin lähinnä äidin sylissä istumista. Välillä Poitsu leikkii kerhossa jo aika itsenäisesti, tänään ei niinkään. 

Lounaan jälkeen lähdin viettämään opiskelupäuvää, Poitsu jäi isin kanssa kotiin ja iltapäivällä ohjelmassa oli ainakin serkkujen luona kyläilyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti