perjantai 22. maaliskuuta 2013

Poitsu 4kk - minä osaan jo!

Poitsu viettää tänään 4kk synttäreitä ja "tilannetiedotus" lienee taas paikallaan. Eli, minä osaan jo:

- Kääntyä molemmin päin. Tämähän tosin opittiin jo 3kk kynnyksellä, mutta sen jälkeen olen oppinut todella taitavaksi selältä mahalleen kääntyjäksi, kun taas toisinpäin en pahemmin viitsi kääntyillä!

- Mahalla maatessa osaan jo ajoittain taittaa polvia pepun alle, mutta toistaiseksi en osaa vielä ponkaista siitä liikenteeseen. Kovasti mieli tekisi jo lähteä liikkeelle, joten pinna katkeaa tässäkin hommassa helposti - varsinkin, jos jokin esine on edessäni lähellä, mutta silti niiiin kaukana!

- Tarttua esineisiin ja viedä niitä suuhuni. Uusin valloitus tällä saralla on tarttuminen varpaisiin (n. viikko sitten) ja ihan uutukaisena varpaiden vieminen suuhun asti. Saan myös helposti raivareita, jos en saa jotain käsiin tarttunutta esinettä vietyä suuhun, esim. lelukaaressa roikkuvia leluja.

- Päristellä huulillani niin, että kuolasta muodostuu kuplia :). Hieno, tällä viikolla opittu taito!

- Seurata muiden ruokailua ja ainakin näyttää kiinnostuneelta ruoasta.

- Pöngätä istuvampaan asentoon sitterissä, vain hädin tuskin säästyen pään osumiselta sitterin lelukaareen. Hermo menee tässäkin herkästi, kun pitäisi vaan makoilla lähestulkoon makuuasennossa, vaikka mieli tekisi jo kovasti istuskella suoremmassa!

- Hurmata vanhempani yhä uudelleen ja uudelleen valloittavalla hymylläni ja jos mahdollista, vielä valloittavammalla naurullani <3. Hetken hekottelun jälkeen minulle tulee myös aina hikka!

- Tuoda auringon vanhempieni elämään ja hymyn heidän huulilleen joka päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti