lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viikkopäiväkirja, osa seitsemän

Eipä ole vuoristorataa näköjään enää nämä yöt, viime yönä yli 10 heräämistä, pidin oikein unilokiakin.. Herätys seiskan aikaan ja ekat, tällä kertaa lyhyemmät 45 min. päikkärit 9-9.45.
Päivä oli edellisten kaltainen, Poitsu hyväntuulinen, niinkuin yleensäkin, päivän "pitkät" päikkärit tosin vain 1,5h, näköjään niidenkin pituus vaihtelee päivittäin. Iltapäiväpäikkärit jäi nukkumatta, meni kai jotenkin "yli unien", kun ei millään nukahtanut sänkyynsä, vaikka laskin hänet sinne väsyneenä. Nukkuikin sitten vähän pitemmät päikkärit 16.45-18, ulkona.
Mies jäi Poitsun kanssa kolmeksi tunniksi, kun itse lähdin hetkeksi kyläilemään, palasin kyllä iltasyötön aikoihin. Vasta kun sain pojan takaisin syliini huomasin, kuinka olinkin häntä ikävöinyt!
Poitsu nukahti 20.30, saa nähdä, mitä yö tuo tullessaan. Nyt lähden kuitenkin itse nukkumaan alkuyöksi toiseen huoneeseen ja vaihdetaan "vahtivuoroa" ensimmäisen syötön yhteydessä.
Tämä oli siis päiväkirjaviikon viimeinen osa, oli mukava pitää vähän tarkempaa päiväkirjaa meidän arjestamme, vaikka menikin aikamoiseksi unipäiväkirjaksi tämä raportointi.
Kuukauden, kahden päästä voisin taas pitää vastaavan päiväkirjaviikon, toivottavasti silloin yötkin antavat vähemmän raportoitavaa :).

1 kommentti:

  1. Olipas kiva kun otit haasteen vastaan, ja kiva oli lukea teidän arjesta :) Ja kyllä tää meilläkin on enimmäkseen nukkumisten ja syömisten tarkkailua :D Itsekin ajattelin jatkossa kirjoitella vähän useammin, tuppaa muuten asiat unohtumaan... Leppoisaa viikkoa teille! <3

    VastaaPoista